Ļoti ātri un ļoti, ļoti garšīgi. Vienkārši uzvāra un viss. Princips no šejienes.
Sastāvdaļas:
1 bunte zaļo sparģeļu
krietna šķipsna sāls
drusciņ olīveļļas
Darba secība:
Vēsā ūdenī nomazgā sparģeļus. Tējkannā uzliek vārīties ūdeni.
Sparģeļu kātiem nogriež kādu centimetru-pusotru (bālāko, cietāko daļu). Sparģeļus guļus kārto katla dibenā. Uzlej vārošu ūdeni, tikai pāris centimetrus (sparģeļi uzpeldēs uz augšu, tas nekas). Pieliek sāli un vāra minūtes piecas.
Nolej ūdeni, saliek sparģeļus uz šķīvja un uzslaka tiem drusciņ olīveļļas.
Notes:
Ļoti, ļoti garšīgi.
No comments:
Post a Comment