Search

Monday, December 3, 2018

Jauns Ziemassvētku vainags ārdurvīm

Šodien sataisīju jaunu Ziemassvētku vainagu ārdurvīm. Mēs ar māsīcu bijām sataisījušas tik skaistu sarkanu vainagu no eglīšu mantiņām - tik skaistu, ka es to nolēmu paturēt iekšā, lai biežāk varētu uz to skatīties.
Tagad atskaite par to, kā gāja ar novembra plānu (šeit links uz plāna ierakstu). Novembris izvērtās par samērā labu mēnesi, un tam ir viens galvenais iemesls - pie manis ciemos pieteicās mana mīļā māsīca. Man bija, ko gaidīt, ko plānot un domāt, ko mēs kopā darīsim. Pašas māsīcas vizītes laikā man bija tik fantastiska kompānija, otras rokas, trenerīte, palīgs, atspaids, mīļš draugs - viss vienā.

Šo to izmēģinājām  no novembra plāna saraksta - pieliku liekās skropstas, izmēģināju savu jauno matu taisnojamo (lokojamo), mēs daudz taisījām ēst un cepām visu ko garšīgu. Ar pārstrādājamajiem atkritumiem bijām, Pinterest receptes mēģinājām. Arī vingrot es novembrī pāris reizes biju. Un noteikti vairākas reizes trenējos lietas darīt neperfekti, jo perfekti es vienkārši tajā brīdī nevarēju. Perfekti ir tik nogurdinoši, un es vairs nevaru.

Tagad šis novembra plāns jāpiemēro decembrim. Šodien ārā ir tik tumšs un pelēks, plus 4 grādi. Biju nodot vienu maisu nolietoto drēbju. Tagad būtu jāieliek mazgāties veļa - pirmais solis: izņemt no veļasmašīnas visas mašīnas, Lego, u.c. mantiņas, lai var salikt netīro veļu.

Paldies, ka ieskatījies Pieliekamajā!

2 comments:

  1. Man vislabāk patika veļas mazgāšanas apraksts: 1.solis - izņemt no mašīnas mantiņas :)

    ReplyDelete