Sastāvdaļas:
baltmaize
sviests
kečups
siers
ola
pipari
Darba secība:
Uzsilda cepeškrāsni uz 200 C. Izlkāj plāti ar cepampapīru.
Apsmērē maizīti ar sviestu, uzliek katrai šķēlei kečupu.
Sarīvē sieru, piesit klāt olu un samaisa. Pieber piparus.
Ar dakšu liek siera maisījumu uz maizītēm, un liek cepties.
Ik pa laikam paskatās, kad ir skaista zeltaina krāsa un labi smaržo, gatavs!
Notes:
Lai dzīvo šīs mīļās maizītes, par kurām es gandrīz biju aizmirsusi.
Atlikušo baltmaizi sagriezu mazos gabaliņos, salēju ar olīveļļu, uzkaisīju garšvielas, un ieliku krāsnī cepties, lai man būtu grauzdiņu gabaliņi (croutons), ko likt klāt zupai. Arī tie visi jau apēsti.
Paldies, ka ieskatījies Pieliekamajā!
I love you plus I want to eat that bowl of cheese and then the finished yumminess also! MMMmmmm!
ReplyDelete:))) Thank you so much!
DeleteŠis jau ļoti tuvojas slavenajām "Martas mammas siermaizītēm":) Es dažkārt mēdzu iemaisīt ketcupu siera-olu masā; tad daļa maizīšu būs sārtenas.
ReplyDelete:)
Delete