Search

Sunday, July 20, 2014

Kaut kas jauns

Gadu nebiju bijusi savā mīļajā Spicē (tirdzniecības centrā Spice); tur visādas jaunas pārmaiņas, un pārmaiņu skaitā - pilnīgi pārbūvēta Rozes grāmatnīca.
Grāmatnīcas vidū, kreisajā pusē, tagad ir kafejnīca/restorāns Kukbuk. Draudzene man stāstīja, ka tā šobrīd ir ļoti happening vieta, par kuru daudz visur rakstīts, tāpēc bija intersanti paskatīties.
A few highlights:
a ten-second, practically zero-cost solution to the ugly plastic pots that potted plants come in these days - just stick the plastic pot in a brown paper bag! Love the idea. Totally "work with what you have". I think the Nester would approve.
Ļoti patika maizītes un sviesta prezentācija.
Tagad par laša un dažādu lapu salātiem - tie bija burvīgi.
Nezinu, ar kādu marinādi, bet perfekta eļļas proporcija, nenomāca, bet tieši izcēla salātlapu garšu. Salāti bija ar mazsālītiem, kraukšķīgiem gurķīšiem, kas bija pilnīgi negaidīts un ļoti foršs pieskāriens.
Kartupeļu rosti izrādās ir mazas kartupeļu pankūciņas, es to nezināju (zviedriski råraka).
Skaists māla šķīvis.
Desertā es paņēmu brūnīti (brownie) -
man ļoti patika deserta prezentācija. Ar lāceni, piparmētru un bezē gabalu uz brūnītes. Pasniegta ar zemeņu mērci, kas, manuprāt, bija tikai sablenderētas svaigas zemenes, bez papildus cukura, super.
The brownie was almost cheesecake-like; very dense, very rich. Ja gribas tikai uznašķēt pie kafijas, ar vienu gabalu pietiek diviem cilvēkiem.

Mans pirmais iespaids - Spices Kukbuks ir laba pauzes vieta. Laba vieta, kurā mierīgi atvilkt elpu, apkopot domas, un izdomāt turpmāko dienas plānu.



Paldies, ka ieskatījies Pieliekamajā!

No comments:

Post a Comment