Search

Wednesday, November 6, 2019

Lielās istabas jaunā siena

Lūk mūsu (ļoti sakārtotā) lielā istaba ar jauno sienu - jauno tapeti un plakātiem.


Laikam arī paklājs blogā pirmo reizi, tas ir no IKEA. Reiz (pirms pāris mēnešiem) paklājs bija bēšs, bet tagad, dzīvē, ir vairāk bēši "marmorīgs", dažādu pleķu noklāts. Kad no āra slapjdraņķa iekšā ienāk Sune, viņa uzreiz dodas tieši uz šo paklāju. Arī savus burkānus viņa vēlas grauzt uz paklāja, un ja kāds nosviež zemē dīvāna spilvenus vai kādu pledu, tad Sune arī uz tiem iekārtojas. Tad vēl ir bēši pleķi no āboliem, un rozā pleķi no dažādām saldētajām ogām, kuras mans mazais ēd katru dienu, un es netīras roķeles nenovaktēju tik bieži, cik prasītos tīram paklājam.

Lai nu kā, par šo paklāju izdevu aptuveni 150 eiro, un tagad saprotu, ka vismaz šajā dzīves posmā dārgāku paklāju nav vērts pirkt. Vismaz tā es domāju tagad.

Plakāti ir no firmas Desenio, un tos es pasūtīju jau šovasar. Man vienu brīdi bija sapnis par burgundija toņa tapeti šai sienai - burgundija pamats, ar puķēm, un zelta punktiņiem uz tām. Plakātus pirku, domājot par šo burgundija tapeti, bet beigās tomēr izvēlējos kaut ko gaišu, jo - domāju, nāk rudens, ziema, tumšais laiks, vajag kaut ko gaišu. Gaišais ilgāk kalpos, tumšs un ar raksturu varbūt ātri apniks.

Spilvendrānas un pledi no H&M Home. Aizkari - no IKEA.

Jāpiebilst, ka šādi mūsu lielā istaba izskatās ļoti, ļoti reti. Pārsvarā mums lielajā istabā valda rotaļlietas, interjera neatņemama sastāvdaļa ir veļas žāvētājs ar mitro (vai sauso, būsim reālisti) veļu. Vēl neesmu atradusi tādu rotaļlietu revidēšanas/kārtošanas stratēģiju, kas biežāk ļautu baudīt kārtīgu lielo istabu.

Autore Dana K. White uzsver, ka pat piecām minūtēm, kas veltītas mājas kārtošanai, ir liela nozīme. Varbūt tā varētu būt viena no metodēm, ko izmantot, lai mēs visi biežāk baudītu šitik skaistu lielo istabu.

Paldies, ka ieskatījies Pieliekamajā!

1 comment:

  1. Brīnišķīgi par marmorīgo paklāju! :)
    Citiem vārdiem - personalizēts! Ideāli :)

    ReplyDelete