Search

Monday, March 10, 2014

Personības tests: vai atraitnītes ir Tavas puķes?

Pirms pāris dienām redzēju pirmās pārdošanai izliktās atraitnītes, tāpēc īstais laiks personības testam "Vai atraitnītes ir Tavas puķes?". Tests, protams, ir joks, uztverams ar smaidu.
A note on this photo: I saw a beautiful picture of pansies and violets on Pinterest, and tried to make something similar. The original photo (please click here) is so much better, thank you very much for the inspiration!

Atgriezīsimies pie testa. Atraitnītes (un vijolītes) ir Tavas puķes, ja:

  • Tu pirmajā saulainajā (janvāra) dienā sāc kārtot lodžiju
  • ir gadījies, ka Tu nopērc un iestādi pirmās atraitnītes par spīti laika prognozei, kas naktī sola mīnus grādus
  • ir gadījies, ka Tu vēlā vakarā attopies, ka uz balkona taču ir šīs mazās skaistulītes, un nāk mīnuss, un Tu tumsā bakarējies uz balkona, ar izolenti mēģinot pie puķukastes pielīmēt avīžu kārtas, lai atraitnītes labāk pārlaistu nakti
  • "manikīrēt" (=apgriezt novītušos ziedus) puķu kasti ir viens no Taviem mīļākajiem dārza darbiem
  • Tu ļoti ilgojies pēc pavasara
  • Tev par ļaunu nenāktu stiprinoša cerība
  • Tev gribētos savām acīm katru dienu redzēt pierādījumu dabas spēkam un pozitīvām pārmaiņām.
Ja kaut uz vienu apgalvojumu atbildēji "jā", lasi tālāk!
Testa rezultāti:
Ja nākamreiz, kad puķu veikalā vai dārza centrā redzēsi atraitnītes, Tu sajutīsi prieku, Tu testu esi nokārtojis! Tas nozīmē, ka atraitnītes (un vijolītes) ir Tavas puķes, neatkarīgi no tā, vai Tu tās stādi uz sava balkona, vai priecājies par puķēm kaimiņa dārzā.
Atraitnītes noder arī tad, ja Tu vēlētos patrennēt nervus: mēģini izvēlēties stādus kopā ar kādu citu. Vienlaikus tas būs arī kompromisa mākslas un argumentēšanas treniņš, kā arī iespēja trenēties būt atvērtam kaut kam jaunam.
Nu, kuru gan neapbur šīs skaistās atraitnīšu sejiņas! Manuprāt, tie ir vieni no visskaistākajiem ziediem, ar kuriem rotāt ēdienu fotografēšanai.
Praktiski padomi: esmu ievērojusi, ka lielziedu atraitnītēm tie lielie milzu ziedi ir tikai pirmie. Tā ka ja gribi kaut ko fotografēt ar milzu atraitnītes ziedu, dari to uzreiz. Atraitnīšu ziedi iztur lielu vēju, bet tad ziedlapiņas arī būs drusku paplucinātas. Vēl jāņem vērā, ka uz vasaras vidu-beigām atraitnīšu laiks ir beidzies, un gribēsies to vietā iestādīt kaut ko citu.


For the record: Kaut arī pie mums šobrīd ir siltuma vilnis, es domāju ar atraitnīšu stādīšanu nogaidīt vismaz pāris nedēļas; redzēs, vai man tas izdosies. Pagājušogad es stādīju atraitnītes 1.maijā.


Kuram saniezējās dārznieka pirksti?


Paldies, ka ieskatījies Pieliekamajā!


No comments:

Post a Comment