Sastāvdaļas:
neliels puķkāposts
aptuveni 0,5 dl olīveļļas (50ml)
garšvielas (pēc vēlēšanās) - karijs, ķimenes, sarīvēta citrona miziņa, nedaudz sāls
Darba secība:
Uzsilda cepeškrāsni uz 200 C.
Nomazgātu puķkāpostu sagriež pa buķetītēm, liek cepamtraukā. Pārlej pāri olīveļļu, un ar pirkstiem samaisa.
Pievieno garšvielas.
Liek cepties cepeškrāsns vidū uz minūtēm 30.
Piezīmes:
Eksperimentē pats, kā Tev labāk patiks - cik daudz eļļas, cik ilgi cept, un cik daudz garšvielu. Lai izdodas!
Paldies, ka ieskatījies Pieliekamajā!
I will totally make this (without the lemon because I do not like lemon in cooking). Yum! Also, so neat to see you back on blogger!!!
ReplyDeleteThank you so much!
Delete